Opzeggen ProAssist Nederland BV

Wilt u uw abonnement opzeggen? Bent u op zoek naar een opzegbrief? AbonnementOpzeggen.nl is de website voor al uw opzegbrieven. Hieronder vind u de opzegbrief voor het bedrijf waar u naar op zoek bent.

Opzegbrief downloaden

Hieronder vind u de gegevens en de producten van ProAssist Nederland BV. Klik op de producten om naar de opzegbrief te gaan.

Bedrijf: ProAssist Nederland BV

Telefoonnummer: 0344-636363
Faxnummer: 0344 636364
E-mailadres: verzekering@proassist.nl
Website: http://www.proassist.nl/

Meningen van anderen

Even een verzekering aansmeren. Het schijnheilige van deze verzekering is dat je er geen papieren van krijgt, dus niet maandelijks een overzicht van wie wat afschrijft of wat je rechten zijn. Nee, wel elke maand een anonieme afschrijving, zodat het niet opvalt dat je nog steeds verzekert bent, terwijl je misschien al lang een ander toestel hebt.

Door Erik W. op 4 maart 2011 over ProAssist Nederland BV - ProAssist Belgarant

niets afsluiten bij deze verzekering, zie onderstaande reactie's dat zegt toch genoeg! ik speel mijn klacht door naar radar, en ben bij DAS.

Door boze papa op 27 september 2012 over ProAssist Nederland BV - ProAssist Belgarant

Heb ooit in 2006 iets afgesloten bij proassist. telefoon in 2008 kapot gegaan,maar in al die jaren tijd nooit een brief of wat dan ook van proassist. Door mijn onwetendheid en niet elke bankafschriften nakijken 3 jaar voor niks betaald. Ook een beetje mijn fout slechte administratie, maar vind het vies om 5 jaar lang geen brief mail of wat dan ook te krijgen zodat mij aan herrinerd., Ooo heb nog verzekering bij jullie.

Door Benjamin op 21 november 2011 over ProAssist Nederland BV - ProAssist Belgarant