Opzeggen Conner & Davis Insurance B.V.

Wilt u uw abonnement opzeggen? Bent u op zoek naar een opzegbrief? AbonnementOpzeggen.nl is de website voor al uw opzegbrieven. Hieronder vind u de opzegbrief voor het bedrijf waar u naar op zoek bent.

Opzegbrief downloaden

Hieronder vind u de gegevens en de producten van Conner & Davis Insurance B.V.. Klik op de producten om naar de opzegbrief te gaan.

Bedrijf: Conner & Davis Insurance B.V.

Telefoonnummer: 035 5287730
Faxnummer: 035 5287723
E-mailadres: info@connerdavis.com
Website: www.connerdavis.com

Meningen van anderen

Ongelofelijk wurg contract + bedrijf. Super duur, 3 maanden opzegtermijn, een info nummer wat 55+cent per minuut kost. Zeer langzame en slechte afhandeling van incidenten. NOOIT meer (not)safe&sure voor mij!

Door anoniem op 11 september 2010 over Conner & Davis Insurance B.V. - Safe&Sure Basic +

verschrikkelijke verzekering. Verzekering maatschappij waar je je als laatste moet gaan verzekering. Ze handelen niks voor je af. Voor een belletje moet je zelf 0,55€ p.m betalen. Zeer slechte service, ze reageren zelfs niet op mails als ze weten dat je gelijk hebt. Heb mijn telefoon opgestuurd en kreeg hem 1.5 maand later terug. na het doos open gemaakt te hebben zie ik dat de toestel niet is gerepareerd..

Door eric haassen op 2 december 2012 over Conner & Davis Insurance B.V. - Safe & Sure mobiele telefoonverzekering

ik vind dat jullie je klanten niet goed behandelen je word van het kastje naar de muur gestuurd en boven al jullie klantenservice is heel duur 55 euro cent per min.belachelijk kan wat klantvriendelijker.zou niemand aanraden om bij jullie een verzekering te sluiten.uit eigen ervaring schrijf ik dit .vandaar dat ik mijn verzekering bij jullie opzeg.was mischien goedkoper uitgekomen als ik mijn zelf had laten repareren

Door anoniem op 18 november 2011 over Conner & Davis Insurance B.V. - Safe & Sure mobiele telefoonverzekering